Corned beef dinner for two

St. Patrick’s week means fun times in Chicago. It’s about enjoying the river turning shamrock green along Columbus Drive, drinking lots of green beer at the local bars and of course, about going back home to homemade corned beef and cabbage.


These two islanders are down with that. Check out our delicious recipe for the perfect corned beef for two.

Homemade corned beef and cabbage – Ingredients
  • 2 Pounds of corned beef (Serves 2)
  • 5-6 Small bay leaves
  • 10 Cloves
  • 1 Anise star
  • 1 Teaspoon of mustard seeds
  • 1 Teaspoon of pepper
  • 1 Teaspoon of cinnamon
  • 1 Teaspoon of caraway seeds
  • 1 Teaspoon of all spice
  • 2 Cups of peeled carrots
  • 4 Cups of cabbage
  • 8-9 Small red potatoes
  1. In a large pot, cover the corned beef with water and add all the spices.
  2. Cover with a lid and cook for 2 hours on medium high. 
  3. Add the carrots and potatoes and cook for another 15 minutes. Then, add the cabbage and cook covered for another 5 minutes. 
  4. Cut the excess fat and cut on an angle. Serve with vegetables.
Video: Chicago's St. Patrick's.




Corned beef para dos

La semana de St. Patrick’s en Chicago es para pasársela bien. Son muchos los que se pasean por Columbus Drive para ver cómo pintan el río de verde o visitan alguna barra local para tomarse una cervecita verde. Y por supuesto, no puede faltar el tradicional corned beef and cabbage que se prepara en casa.


Ese plan nos parece perfecto. No te pierdas nuestra deliciosa receta de corned beef para dos.

Corned beef and cabbage hecho en casa – Ingredientes
  • Corned beef de 2 Libras
  • 5-6 hojas de laurel pequeñas
  • 10 Clavos
  • 1 Estrella de anís
  • 1 Cucharada de mustard sedes
  • 1 Cucharada de pimienta
  • 1 Cucharada de canela
  • 1 Cucharada de caraway sedes
  • 1 Cucharada de all spice
  • 2 Tazas de zanahorias peladas
  • 4 Tazas de repollo (col)
  • 8-9 Papas rojas pequeñas
  1. En una olla grande, cubre el corned beef con agua y añade todas las especias.
  2. Cubre la olla con una tapa y cocina por 2 horas a fuego mediano alto.
  3. Añade las zanahorias y papas y cocina por otros 15 minutos. Luego, añade el repollo y cocina por otros 5 minutos con la tapa. 
  4. Corta el exceso de grasa y corta la carne en ángulo. Sirve con los vegetales.

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